Aquest dijous, especial ILP al Dijous del GOB
16 de maig de 2022

Aquest dijous, tenim una proposta interessant per aprofundir en tots aquells conceptes i recorregut que ens ha duit fins a la proposta d’una Iniciativa Legislativa Popular – pionera a l’Estat Espanyol – sobre el benestar de les generacions presents i futures.

Gal·les ha estat el referent, però en el recorregut hem trobat altres iniciatives, com la de la Fundación Savia que des d’altres indrets apostaven també pel reconeixement i creació de la figura del Defensor de les futures generacions https://www.fundacionsavia.org/defensor/quien-es

De tot això, i altres instruments per a l’ampliació de la democràcia i el reconeixement dels impactes de les decisions d’avui en el demà – reconeixement de l’ecocidi, assemblees climàtiques, … – en parlarem aquest dijous al Dijous del GOB – presencial a la Fundació Sa Nostra i online a Youtube i Facebook – amb:

Marcos de Armenteras :Professor de Filosofia del Dret i Dret Ambiental a la Universitat Rovira i Virgili i investigador postdoctoral a la Scuola Superiore Sant’Anna di Pisa. Es va doctorar en dret amb una tesi sobre l’aplicació del principi d’equitat intergeneracional al litigi ambiental i climàtic.

Antonio Aguilera: Natural de Isla Cristina. Economista, EMBA por San Telmo. Especialista en economía verde, sistema agroalimentario y gestión del territorio. Secretario General de la Fundación Savia. Premio Joven y brillante de Ecologia, Henry Ford de conservación y Ones Mediterrànea. Autor de cuatro libros: “Antropoceno, la era de la tierra acosada por el hombre”, “Insulas”, “Sacapuntas, una vida de aguilucha” y “Jarampa”.

No t’ho perdis!