La campanya “Avui per demà” a mil!
12 de maig de 2022

Ja queda menys pel dia 28 de Maig #28MpelFutur en que juntament amb les entitats que donen suport a la campanya i que s’han adherit al Manifest, feim una gran crida per fer un mosaic humà que ompli la Plaça Major amb aquesta demanda tant necessària: que les decissions que es prenen avui, tenguin en compte el futur que deixam a les properes generacions.

Mentre, es succeeixen les entrevistes (1) sobre la iniciativa als diferents mitjans, es comencen a moure els suports de gent del món de la cultura, la comunicació i la ciència i continuam amb els actes i tauletes de recollida de signatures. Aquesta setmana tenim cita a Vilafranca amb les companyes de l’Assemblea Oberta de Vilafranca i també al Mercat Eco de Plaça Patins on recollirem signatures el dissabte matí i diumenge, al Mercat de Santa Maria.

Ja saps, si vols DONAR SUPORT A AQUESTA LLEI

  • SIGNA: Pots fer-ho als punts fixos o als esdeveniments que organitzam arreu del territori
  • DIFÓN: Ajuda’ns a arribar a més gent. Anima als teus a signar i comparteix els nostres continguts a les teves xarxes socials. #avuiperdema
  • INFORMA’T: Vols saber el que anem aconseguint? Subscriu-te al Diari de Campanya
  • FES UNA APORTACIÓ: Impulsam la campanya de forma col·lectiva, sostenim-la també entre totes. 

Tens tota la informació sobre la campanya a la web www.avuiperdema.org 

Seguim!

(1) https://www.ultimahora.es/noticias/economico/2022/05/06/1730309/ilp-para-futuras-generaciones.htmlHoy por hoy Menorca (11/05/2022) https://cadenaser.com/audio/1652273048636/?ssm=tw a través de @La_SER