Prepara’t pel 28 de maig: ACTE CENTRAL DE LA CAMPANYA #AvuiPerDemà
27 d'abril de 2022

El GOB convoca a entitats i persones d’arreu de les Illes a conformar un gran mosaic humà a la plaça major.

Duim setmanes intenses d’actes i recollida de signatures. Aquest cap de setmana hem estat presents el divendres al carrer de Sant Miquel de Palma, el dissabte a la Diada de Sant Jordi a la Plaça Major i a la Plaça del Mercat de l’Olivar, a Valldemossa i a la Trobada del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca, el diumenge a la Fira de Santa Maria, al Diumenge de l’Àngel a Bellver, i a la Diada d’Agricultura Ecològica de Porreres. Els companys del GOB Menorca també muntaren paradeta i recollida de signatures a la Diada de Sant Jordi de Maó el divendres i dissabte. Més de 600 signatures recollides en 2 dies!

Aquesta setmana tenim actes  i punts de recollida a Lloseta, Barcelona, Formentera i al Mercat de Sant Rescat!

I ens preparam pel 28 de maig per fer l’acte central d’aquesta campanya de mobilització social i ciutadana, i convidam a tothom a sumar-s’hi.

Volem fer tot el que estigui a les nostres mans pequè que infants i joves d’avui i els que vendran demà, que viuen o vulguin viure a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, gaudeixin d’un entorn ecològic digne i òptim, base imprescindible per a qualsevol benestar econòmic i social.

Són molts els motius que ens han de fer sortir al carrer el dia 28 per fer un gran mosaic humà i és què estam plantejant una Llei pionera que podria situar les Illes Balears com a referent a tot l’estat, en la consciència col·lectiva d’un poble que mira els errors del seu passat per prevenir i salvaguardar el seu futur.

Vine a fer història!