Dimarts 15, diàleg sobre la iniciativa legislativa per les futures generacions
10 de març de 2022

La campanya que promou una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) perquè els projectes més importants que es tramitin a Balears hagin de tenir en compte les generacions futures, ja s’ha posat en marxa.

Cal recollir moltes firmes de persones majors de 16 anys i censades a les illes. Dimarts es farà un acte informatiu on es mostraran algunes de les males herències que estem deixant a les futures generacions i s’explicaran les línies mestres d’aquesta ILP que duu com a títol de campanya AVUI per DEMÀ

Animem la gent que vulgui col·laborar en la recollida de signatures o que senti preocupació per les coses que es poden fer a fi de millorar els actuals problemes ambientals, a assistir a aquest acte obert, que anirà seguit d’un col·loqui amb el públic.

Data i hora: 

Dimarts 15 de març, a les 20 h
Lloc: Molí del Rei. C/ Camí des Castell, 53 de Maó